T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / MERKEZ - Şehit Ahmet Seçen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

PSİKOLOJİK DANIŞMAN/REHBER ÖĞRETMENLER SENE BAŞI TOPLANTISI

Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler sene başı toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI' nın katılımlarıyla Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler sene başı toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI' nın katılımlarıyla Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda  yapıldı. İl Milli Eğtiim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI açılış konuşmalarında; meslek hayatı boyunca eğitimin tüm kademelerinde müdür yardımcısı, okul müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, il milli eğitim müdürü olarak görev yaptığını, bu dönemlerde psikolojik danışman/rehber öğretmenlerle hep uyumlu çalıştığını, psikolojik danışman/rehber öğretmenlerin eğitime katkısını önemsediğini, Bartın' da da birlikte çok güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

Toplantı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Celal DENİZER' in konuşmalarıyla devam etti. Şube Müdürü Sayın Celal DENİZER Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesinde göreve yeni başladığını belirtti. Psikolojik danışman/rehber öğretmenlerin eğitimin en önemli unsurlarından biri olduğunu düşündüğünü, bu açından okullarda psikolojik danışman/rehber öğretmenlere çok iş düştüğünü, yapacakları çalışmalarda her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. 

Ardından Şehit Ahmet Seçen Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Gazi KULA; ilimizde yeni göreve başlayan psikolojik danışman/rehber öğretmenlere hoş geldiniz dedi, hayırlı olsun dileleriyle konuşmalarına başladı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi' nin faaliyetlerinden bahsetti, Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdür yardımcısı koordinesinde yerel hedef içerik geliştirme komisyonu oluşturduklarını, bu komisyonun uyumlu çalıştığını, ortaya nitelikli ürünler çıktığını, çalışmada gönüllü olarak görev alan psikolojik danışman/rehber öğretmenlere teşekkür ettiğini belirtti. Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak psikolojik danışman ve rehber öğremenlerin her zaman yanlarında olduklarını, desteğe ihtiyaç duyduklarında da okullardaki psikolojik danışman/rehber öğretmenlerden destek beklediklerini belirtti. 

Gündem maddeleri doğrultusunda toplantı devam etti, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı planlanan çalışmalar paylaşıldı, görüş ve öneriler alındıktan sonra toplantı sonlandırıldı. 

22-09-202322-09-202322-09-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 23:14 - Görüntülenme: 183
  Beğen | 1  kişi beğendi