BARTIN / MERKEZ - Şehit Ahmet Seçen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

YEREL HEDEF İÇERİK GELİŞTİRME KOMİSYONU TARAFINDAN HAZIRLANAN İÇERİKLER YAYIMLANDI

Tüm okul kademelerinde öğrenci, öğretmen ve velilere uygulanan rehberlik ihtiyaç belirleme anketleri sonuçlarına göre "Akran Zorbalığı" 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı yerel hedefi olarak belirtlenmişti. Akran zorbalığı hedefi için ilimizde 1 koordinatör, 4 anaokulu, 4 ilkokul, 4 ortaokul, 4 lise olmak üzere 17 gönüllü psikolojik danışman/rehber öğretmenden içerik hazırlama komisyonu oluşturuldu. Kosmiyonda yer alan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerle 14-19 Eylül tarihleri arasında 4 günlük çalıştay düzenlendi. 4 gün boyunca Akran Zorbalığı hedefi doğrultusunda her okul kademesi için öğrenci, öğretmen ve veli içerikleri geliştirildi. Çalıştayın son günü tüm grupların katılımlarıyla oluşturulan içerikler değerlendirildi, gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra İl Milli Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesine teslim edildi.

Çalıştayda gönüllü olarak görev alan psikolojik danışman/rehber öğretmenlere katkıları ve katılımları için teşekkür ederiz.

Aşağıdaki linklerden içeriklere ulaşabilirsiniz.

ANAKOLU EĞİTİM İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İLKOKUL EĞİTİM İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ORTAOKUL EĞİTİM İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

LİSE EĞİTİM İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 22:33 - Görüntülenme: 816
Kaynak: https://bartin.meb.gov.tr/