BARTIN / MERKEZ - Şehit Ahmet Seçen Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi Projesi kapsamında "Pandemi Sürecinde Anne Baba Tutumları" konulu çevrimiçi seminer düzenlendi. Bartın SYDV koordinesinde Psikolojik Danışman Gülcan KAYA GÜRLEYEN tarafından verilen çevrimiçi seminerde anne baba tutumlarından behsedilirken katılımcılar da sorularını sorma fırsatı buldu.

Mrt

16.03.2021 tarihli ziyaretimizde kurumumuz müdürü Gazi KULA Psikolojik Danışmanlarımız Hakan ÇALIŞKAN, Gülcan KAYA GÜRLEYEN, Hanife Nur ELBASTI Özel Eğitim Öğretmenimiz Çağdaş VURAL   Gazi İlkokulu-Ortaokulunda Cansu SÜRÜL, Nurcan ERGÖKTAŞ ve okulda bulunan özel eğitim öğretmenini ziyaret etmiştir. Ziyaret sırasında RAM'dan istekleri, beklentileri dinlenmiş ve yaşadıkları sıkıntılara üzerine konuşulmuştur. Rehberlik servisi ziyaretleri ilerleyen süreçlerde de devam edecektir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığının sunduğu rehber kitapçıklar, görme, bedensel, zihinsel yetersizliği, otizm spektrum, dil ve konuşma, işitme bozukluğu olan bireylere ilişkin hazırlandı. kitapçıklara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

BROŞÜRÜ İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.